Stánicz Ferenc egyéni vállalkozó  – MO-GÉP szervíz és bolt

Szaktanácsadás

A Szaktanácsadás szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb kisgépet. Szakképzett munkatársaink segítenek kiválasztani a megfelelő gépet az adott feladathoz, figyelembe véve az ügyfél igényeit és lehetőségeit.

Szolgáltatásunk során a következőket kínáljuk:

  1. Ingyenes konzultáció: Ügyfeleink bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzánk, és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő válaszok megadásához.
  2. Gépigényfelmérés: Ügyfeleinkkel közösen felmérjük a gépigényüket, hogy a lehető legmegfelelőbb gépet tudjuk ajánlani.
  3. Gépkínálat: Több gyártó termékei közül válogathatnak ügyfeleink, így biztosak lehetnek benne, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb gépet.

Szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink a lehető legjobb döntést tudják hozni kisgép vásárláskor.

Íme néhány példa arra, hogy hogyan segíthet a kisgép Szaktanácsadás szolgáltatásunk:

  1. Egy vállalkozás, amely fűnyírógépet szeretne vásárolni, a szaktanácsadás során megtudhatja, hogy milyen teljesítményű gépre van szüksége, milyen funkciók fontosak számára, és milyen árkategóriában érdemes keresgélnie.
  2. Egy magánszemély, aki kerti munkálatokhoz szeretne kisgépet vásárolni, a szaktanácsadás során megtudhatja, hogy milyen típusú gépekre van szüksége, és hogyan tudja a lehető leghatékonyabban használni azokat.
  3. Egy kertépítéshez kisgépet vásárló vállalkozás a szaktanácsadás során megtudhatja, hogy milyen típusú gépekre van szüksége a munkák elvégzéséhez, és milyen biztonsági előírásokat kell betartaniuk.

Ha kisgép vásárlásán gondolkodik, keressen minket bizalommal! Szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek a megfelelő gép kiválasztásában.


Al KO
Briggs and Stratton
Emak
Honda
McCulloch
MTD
Oleo Mac
Robix
Snapper
Stihl
Oleo-Mac
Rotációs kapák
144.900,- ft - tól