Stánicz Ferenc egyéni vállalkozó  – MO-GÉP szervíz és bolt

OLEO-MAC Márkaképviselet és Szerviz

A Márkaképviselet és Szerviz szolgáltatásunk keretében az OLEO-MAC hivatalos márkaszervizeként biztosítjuk ügyfeleink számára a következőket:

A szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink számára a lehető legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatást biztosítsuk, amely megfelel a gyártó által meghatározott minőségi követelményeknek.

Garanciális és garancián túli javítás

A szolgáltatásunk keretében vállaljuk a [cégnév] által forgalmazott termékek garanciális és garancián túli javítását. A garanciális javítást a gyártó által meghatározott feltételek szerint végezzük, a garancián túli javítást pedig az ügyfél által vállalt díj ellenében.

Eredeti alkatrészekkel

A javítás során csak eredeti alkatrészeket használunk, amelyek biztosítják a termék eredeti teljesítményét és megbízhatóságát.

Gyors és megbízható szervizelés

A javítási díj kifizetése után a terméket a lehető legrövidebb időn belül visszaadjuk ügyfelünknek. A javítás során a terméket alaposan átvizsgáljuk, és a hiba okát feltárjuk. A javítást követően a terméket teszteljük, hogy biztosítsuk annak megfelelő működését.

Közvetlen kapcsolat a forgalmazóval

A szolgáltatásunk keretében közvetlen kapcsolatban állunk a forgalmazóval, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legújabb információkhoz jussunk a termékek szervizeléséről.

Ügyfélszolgálat

A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdések esetén ügyfeleink rendelkezésére állunk.


Al KO
Briggs and Stratton
Emak
Honda
McCulloch
MTD
Oleo Mac
Robix
Snapper
Stihl
Oleo-Mac
Rotációs kapák
144.900,- ft - tól