Stánicz Ferenc egyéni vállalkozó  – MO-GÉP szervíz és bolt

Láncfűrész javítása, élezése

A Láncfűrész javítása, élezése szolgáltatásunk keretében vállaljuk, Oleo-Mac láncfűrészek teljes körű karbantartását és javítását. A szolgáltatásunkba tartozik a lánc élezése, a láncvezetőlemez cseréje, a láncfűrész motorjának javítása,  és a láncfűrész egyéb alkatrészeinek cseréje vagy javítása.

Láncfűrész élezése

A láncfűrész élezése a láncfűrész karbantartásának egyik legfontosabb eleme. Az éles lánc könnyebben és gyorsabban vág, mint az életlen lánc, és kevesebb erőfeszítést igényel. Az éles lánc csökkenti a láncfűrész motorjának terhelését, és ezáltal növeli a láncfűrész élettartamát.

Láncvezetőlemez cseréje

A láncvezetőlemez a lánc mozgását vezeti, és védi a láncfűrész motorját a lánctól. A láncvezetőlemez kopása természetes jelenség, de ha a lemez túlságosan elkopott, akkor cserélni kell.

Láncfűrész motorjának javítása

A láncfűrész motorja a láncfűrész szíve. A motor meghibásodása esetén a láncfűrészt nem lehet használni. A láncfűrész motorjának javítása összetett feladat, ezért ezt a munkát csak szakképzett szerelőnek szabad elvégeznie.

Láncfűrész fékének javítása

A láncfűrész fék a lánc mozgását állítja le vészhelyzet esetén. A fék meghibásodása esetén a láncfűrész veszélyes lehet.

Láncfűrész egyéb alkatrészeinek cseréje vagy javítása

A láncfűrész egyéb alkatrészeinek cseréje vagy javítása is szükséges lehet a láncfűrész megfelelő működéséhez. Ilyenek például a láncfűrész karburátora, az üzemanyagszűrője, a levegőszűrője, a kuplungja, és a láncfűrész egyéb alkatrészek.

Szolgáltatásunk előnyei

Kérjük, hogy a láncfűrész javítása vagy élezése előtt olvassa el a láncfűrész kezelési útmutatóját.


Al KO
Briggs and Stratton
Emak
Honda
McCulloch
MTD
Oleo Mac
Robix
Snapper
Stihl
Oleo-Mac
Rotációs kapák
144.900,- ft - tól